اساسنامه

اساسنامه

و آیین نامه داخلی

گروه متخصصین ایران

 مقدمه

بمنظور گسترش ، پیشبرد ، ارتقاء و نهادینه سازی فرهنگ تخصص گرایی ، دانش محوری همگام با مهارتهای حرفه ای و تخصصی ، شایسته سالاری ، توسعه کمی و کیفی نیروهای متخصص و کارآمد و در راستای بهبود بخشیدن به امور آموزشی ، پژوهشی ، مدیریتی ، ارزیابی و اجرایی در تمامی عرصه های علمی ، فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی ، حقوقی ، ورزشی ، فنی و هنری  و همچنین حمایت از متخصصین داخلی و هدایت متخصصین خارج از کشور به سمت و سوی آرمان ملی گرایی ، گروه متخصصین ایران در حوزه حمایت ، هدایت ، تشویق و ارتقآء سطح دانش و مهارت  متخصصین داخلی و بین المللی  تشکیل می گردد.

فصل اول : کلیات و اهداف

ماده 1 –  نام :

نام مجموعه گروه متخصصین ایران  می باشد که در این اساسنامه باختصار متخصصین ایران نامیده میشود .

ماده 2 – موضوع فعالیت:

متخصصین ایران برندی است که با عنایت به سیاستهای دولت جمهوری اسلامی ایران در عرصه تخصص گرایی و دانش پروری  در زمینه های علمی ، فرهنگی، پژوهشی، مدنی ، کاربردی ، هنری ، خدماتی ، فنی ، حرفه ای و حمایتی بر طبق آیین نامه اجرایی  و تفاهم نامه های همکاری کلان مابین تعدادی از وزارتخانه ها ، نهادها و سازمانهای ملی و منطقه ای ، دارای شخصیت حقوقی مستقل بصورت غیرانتفاعی با  محدوده فعالیت سطح کشور اهداف و ماموریتهای سازمانی خود را با تکیه بر لطف پروردگار آغاز و با بهره مندی از پشتوانه علمی و دانشگاههای معتبر و کارشناسان ارشد حوزه های گوناگون  برنامه ریزی و اجرا می نماید.
ماده 3 – دسته بندی و طبقات فعالیت:

گروه متخصصین ایران طبق قوانین و مصوبات مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تحت نظارت قوه قضاییه در تاریخ 26/1/1394 طی شماره آگهی رسمی 139450140001003137 ، علامت تجاری خود را در حوزه کالاها ، خدمات و …. طی سه طبقه فعالیت ذیل به ثبت رسانده است .

1-3- طبقه 35 : مشاوره در امور کسب و کار و حرفه ، مشاوره در امور سازمانی و مدیریت کسب و کار ، تبلیغات ، خدمات مشاوره ای در مدیریت تجاری خرید و فروش

2-3- طبقه 41 : ترتیب دادن و برگزاری کنفرانس ، خدمات آموزشی ، اطلاعات آموزشی ، خدمات آموزشی و تحصیل ، برگزاری نمایشگاههای فرهنگی یا آموزشی ، ترتیب دادن و برگزاری سمینارهای دانشگاهی ، برگزاری کنفرانس ، برگزاری کنگره ، بر گزاری همایش های علمی ، خدمات آموزشی ، تحقیق علمی ، راهنمایی فنی و حرفه ای ، آموزش و پرورش با آموزش مشاوره

3-3- طبقه 42 : مشاوره و هدایت در امور آموزش حرفه ای ، تحقیق و پژوهش

ماده 4 – مرکز اصلی فعالیت:

محل دفتر مرکزی متخصصین ایران در استان تهران ، شهر تهران واقع است و در صورت لزوم می تواند در سایر نقاط داخل یا خارج از کشور شعبه نمایندگی یا دفتر دایر نماید .

ماده 5 – تابعیت:

متخصصین ایران ، تابعیت ایران را دارد و کلیه اعضای آن ، التزام خود به حفظ تمامیت ارضی و منافع ملی ایران و قانون اساسی را اعلام می دارند .

ماده 6- مدت فعالیت:

مدت فعالیت گروه متخصصین ایران  از تاریخ تاسیس به مدت نامحدود می باشد .

ماده 7- اهداف گروه متخصصین ایران:

1-7 تلاش در جهت توسعه و نهادینه سازی محور تخصص گرایی ،و حمایت از متخصصین جامعه در تمام سطوح .

2-7 کوشش در راستای ایجاد بانک اطلاعاتی متخصصین کشور ، شناسایی ، مشاوره و هدایت ایشان به منظور ایجاد ساختار متحد و شبکه متخصصین کشور .

3-7 تلاش در جهت حمایت مادی و معنوی از متخصصین ، ایجاد فضای مناسب جهت استفاده از متخصصین در صنایع بمنظور دستیابی به فناوری های نوین تخصصی  و  ایجاد حاشیه امنیت در فضای اشتغالزایی ، کارآفرینی متخصصین و همچنین پشتیبانی و حمایت در زمینه های تسهیلات رفاهی ، مسکن و بیمه و خدمات تامین اجتماعی

4-7  تلاش در راستای ایجاد و گسترش شبکه متخصصین در زمینه های علمی ، فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و … بمنظور ایجاد دسترسی جامع به متخصصین جامعه جهت سهولت در تبادلات علمی ، پژوهشی ، فنی ، اجرایی

5-7 کوشش در جهت ایجاد ، گسترش و تحکیم روابط علمی ، تحقیقاتی ، کاربردی و فنی میان متخصصین  در سطح ملی و بین المللی و ایجاد ارتباط مؤثر بین گروه متخصصین ایران و سازمانها و نهادهای همکار  .

6-7  شناسایی ، جذب و معرفی متخصصین در سطوح ملی و جهانی .

7-7 ترغیب و تشویق متخصصین ، جهت حضور در عرصه های علمی و اقتصادی وتقدیر از متخصصین برتر کشور .

8-7 ارائه برنامه ها و خدمات آموزشی و پژوهشی .

9-7 مطالعات و برنامه ریزی راهبردی جهت ایجاد کمیسیون های تخصصی جهت ایجاد تشکل های حرفه ای تخصصی در هر یک از شاخه های علمی ، فنی و حرفه ای

10-7 پوشش رسانه ای اخبار و اطلاعات تخصصی و علمی و تلاش جهت راه اندازی رسانه های ملی و منطقه ای بصورتهای مختلف اعم از رسانه های مجازی ، نوشتاری و صوتی تصویری بانظمام  انتشار و تولید کتاب و نشریات .

11-7 مطالعه ، طراحی و پیشنهاد راهکار های مورد نیاز جهت اصلاح قوانین و مقررات به منظور کاهش موانع مشارکت متخصصین در امور صنعتی و آموزشی کشور.

12-7  برگزاری کارگاهها ، سمینارها ، نمایشگاه ها ، کنفرانس ها در سطوح ملی و بین المللی .

13-7 تلاش در جهت استفاده از پتانسیل های علمی و تخصصی اساتید ملی و بین المللی به منظور ایجاد پایگاه و مقر علمی و آموزشی مستحکم در سطح بین المللی و احداث دانشگاه ها ، مدارس و مؤسسات آموزشی و پژوهشی کاملا تخصصی و حرفه ای  در راستای دستیابی هر چه بهتر به اهداف و ماموریتهای سازمانی متخصصین ایران .

ماده 8- شرایط عضویت:

1-8  متخصص بودن در یکی از رسته های علمی ، صنعتی ، فنی و تجربی

2-8 پذیرفتن اساسنامه گروه متخصصین ایران

3-8 پرداخت حق عضویت

4-8 داشتن حداقل 18 سال سن

تبصره 1 : هر یک از اعضاء سالانه مبلغی را که میزان آن توسط مجمع عمومی تعیین می گردد به عنوان حق عضویت پرداخت خواهد نمود

تبصره 2 : پرداخت حق عضویت هیچگونه حق و ادعایی نسبت به گروه متخصصین ایران برای عضو ایجاد نمی نماید.

ماده 9- انواع عضویت:

انواع عضویت در گروه متخصصین ایران به شرح زیر می باشد :

1-9 عضویت پیوسته:

هیات موسس ، اعضای هیات رئیسه ، معاونین ، مشاورین ارشد ، اعضای شورای راهبردی  و کلیه کسانی که بنا به تایید کارگروه تخصصی مربوطه دارای تخصص خاص و حرفه ای شناخته و توسط هیات رئیسه متخصصین ایران تایید گردند همچنین مدیران ارشد سازمانهای همکار محور که طی تفاهم نامه ای اهداف و برنامه های اجرایی مشترک را دنبال می نمایند عضو پیوسته و دائمی گروه متخصصین ایران محسوب می گردند.

2-9  عضویت وابسته:

افرادی که دارای شرایط  زیر هستند ، می توانند به عضویت وابسته گروه متخصصین ایران در آیند :

1-2-9 کلیه کسانی که دارای درجه کارشناسی ارشد به بالا باشند .

2-2-9 کلیه افرادی که دارای درجه کارشناسی بوده و حداقل بمدت 2 سال فعالیت علمی ، پژوهشی ، آموزشی ، هنری ، مدیریتی و … داشته باشند .

3-2-9 کلیه کسانی که در یکی از رشته های هنری ، فنی و … شاخص بوده و بنا به تایید متخصصین آن رشته ، از تبحر و دانش کافی و لازم برخوردار بوده و یا حداقل بمدت 5 سال در آن رشته فعالیت داشته باشند . مدیران ارشد رسانه ها و پایگاههای اطلاع رسانی ملی

4-2-9 کلیه افرادی که دارای حداقل یک جلد کتاب منتشر شده و یا 3 مقاله منتشر شده در نشریات معتبر باشند .

5-2-9 کسانی که به تشخیص کارگروه تخصصی متخصصین ایران، واجد شرایط عضویت باشند .

3-9 عضویت دانشجویی:

کلیه دانشجویانی که در رشته های دانشگاهی به تحصیل اشتغال دارند و از سطح علمی مناسبی برخوردار می باشند .

4-9 عضویت افتخاری:

شخصیت های علمی ، فرهنگی ، هنری ، اجتماعی ، مذهبی و … ایرانی و خارجی که مقام علمی ، تجربی ، مدیریتی و …  آنان حائز اهمیت بوده و یا در پیشبرد اهداف گروه کمکهای مؤثر و ارزنده ای نموده باشند .

5-9 عضویت حقوقی:

سازمانها، نهادها ، مراکز علمی ، شرکتها و موسساتی که در زمینه های متناسب با فعالیت های گروه متخصصین ایران فعالیت می نمایند ، می توانند به عضویت حقوقی گروه متخصصین ایران در آیند.

6-9 عضویت عادی:

کلیه افراد علاقه مند به اهداف گروه که واجد شرایط عضویت به شکل موارد فوق نمی باشند ، می توانند به عضویت عادی گروه درآیند .

تبصره 3-  اعضاء افتخاری حق رأی ندارند و از حق انتخاب شدن به عضویت هیأت رئیسه برخوردار نمی باشند .

تبصره 4- اعضاء افتخاری در زمره اعضاء پیوسته متخصصین ایران محسوب می گردند .

تبصره 5- اعضاء حقوقی بمثابه اعضاء وابسته متخصصین ایران محسوب می شوند .

تبصره 6- اعضاء عادی حق رأی ندارند و فاقد حق انتخاب شدن به عضویت هیأت رئیسه می باشند .

ماده 10- پایان عضویت :

عضویت در یکی از حالات زیر با تایید و تشخیص هیات رئیسه خاتمه می یابد :

1-10  فوت یا هجر

2-10 استعفای کتبی

3-10 عدم پرداخت حق عضویت

4-10 لغو و یا فسخ تفاهم نامه با سازمانها ، موسسات و … که عضو حقوقی گروه می باشند

5-10 انجام اعمال خلاف اساسنامه ، مقررات و شئونات گروه متخصصین ایران به تشخیص هیأت داوری منتخب از سوی هیات رئیسه

فصل دوم – ساختار:

ماده 11- گروه متخصصین ایران متشکل از دو ساختار رکن و غیر رکن می باشد که در این فصل حوزه اختیارات ، شرح وظایف ، قوانین مرتبط و روشهای تعیین و تشکیل هر یک از ساختارها و زیرساختارهای متبوع تبیین می گردد.

ماده 12- ساختار رکن گروه متخصصین ایران

ارکان گروه متخصصین ایران منطبق با اساسنامه و آیین نامه اجرایی تمامی مجامع تشکیل شده شامل موارد ذیل می باشد  :

1-12- هیأت رئیسه

2-12- شورای مرکزی

3-12- رؤسا و دبیران مراکز زیر مجموعه

ماده 13-  ساختار غیر رکن گروه متخصصین ایران :

ساختار غیر رکن متخصصین ایران نشات گرفته از مصوبات ، آیین نامه های اجرایی و حوزه اختیارات توسط هیات رئیسه و با توجه به تفویض اختیارات هیات رئیسه می تواند صرفا توسط رئیس هیات رئیسه که مسئولیت ارشد ساختار غیر رکن را نیز همزمان در حوزه ریاست متخصصین ایران عهده دار می باشد با عنایت به چارت سازمانی مصوب شده توسط شورای سیاستگزاری ، شورای راهبردی و هیات رئیسه با صدور حکمی از سوی حوزه ریاست متخصصین ایران به سمت مورد نظر با تبیین شرح وظایف و حوزه اختیارات محوله به مدت معین انتصاب می گردند. ساختار غیر رکن گروه متخصصین ایران شامل موارد ذیل می باشد:

1-13 حوزه ریاست متخصصین ایران

2-13 معاونت ها  وکمیسیونهای متخصصین ایران

3-13 مدیریت ها، کمیته ها و ادارات استانی تحت نظارت هر یک از معاونت های متبوع و ریاستهای تابع

ماده 14- حوزه ریاست متخصصین ایران ( بند 1 ماده 13 )

قوانین ، حوزه اختیارات و وظایف حوزه ریاست متخصصین ایران عبارت از موارد ذیل می باشد:

1-14- مسئولیت و عاملیت کلیه ساختار رکن گروه متخصصین ایران به عهده حوزه ریاست متخصصین ایران می باشد

2-14- مسئولیت و مدیریت تام الاختیار تصمیم گیری ، تصویب و اجرای هر یک از طبقات ثبت و تعیین شده و مندرج در آگهی روزنامه رسمی به عهده ریاست متخصصین ایران می باشد.

3-14- تعیین و تصویب الگوی اجرایی و چارت سازمانی گروه متخصصین ایران به عهده رئیس حوزه ریاست می باشد.

4-14- جذب و عزل معاونین گروه متخصصین ایران بر اساس چارت سازمانی مصوب ، صدور حکم و تعیین حوزه اختیارات و شرح وظایف معاونین گروه متخصصین ایران به عهده رئیس حوزه ریاست می باشد.

5-14- تعیین مدیران ، تشکیل ادارات تابعه ، اعلام تصویب کمیسیونهای تخصصی پیشنهادی از سوی معاونین ، صدور احکام روسای کمیسیونهای تخصصی ، تایید کمیته های تحت نظارت کمیسیونهای مذکور ، تایید مسئولین و روسای پیشنهادی جهت ادارات ، کمیسونها،کمیته ها و مدیران تحت نظارت و پیشنهاد شده از سوی معاونین همگی به عهده و در حوزه اختیارات رئیس حوزه ریاست متخصصین ایران می باشد.

6-14- تصویب و تایید برگزاری همایشها ، نمایشگاهها ، کارگاهها و سمینارهای آموزشی تخصصی

7-14- حمایت معنوی در برنامه های اجرایی ملی و بین المللی که از سوی سازمانها و نهادهای همکار محور پیشنهاد می گردد

8-14- عقد تفاهم نامه های همکاری با سازمانها ، نهادها ، مراکز علمی ، شرکتها و موسسات همکار محور و تعیین میزان همکاری

9-14- رئیس و مسئول حوزه ریاست می تواند هر یک از سمتهای ساختار رکن را نیز همزمان داشته باشد.

ماده 15- معاونتها و کمیسیون های گروه متخصصین ایران ( بند 2 ماده 13 )

قوانین ، حوزه اختیارات و وظایف معاونتها و معرفی و وظایف کمیسیونهای گروه متخصصین ایران به همراه چارت سازمانی مصوب بصورت الحاقیه اساسنامه داخلی در بخش آیین نامه اجرایی به همراه شرح وظایف و حوزه اختیارات آمده است. معاونتهای مصوب و موجود در چارت سازمانی گروه متخصصین ایران به شرح ذیل می باشد:

1-15- معاونت برنامه ریزی راهبردی

2-15- معاونت توسعه

3-15-  معاونت آموزش و پژوهش

4-15- معاونت اداری و مالی

5-15-معاونت حقوقی

6-15- معاونت بازرگانی

7-15- معاونت پارلمان

تبصره 7 – در صورت احساس نیاز به تغییر در چارت سازمانی و ایجاد معاونت جدید در گروه متخصصین ایران ، هر یک از اعضای گروه مشاوران ، قائم مقام ، مدیریت توسعه و … می توانند تغییرات پیشنهادی را کتبا به حوزه ریاست اعلام دارند . لذا در صورت نیاز و مطابق با اختیارات تام حوزه ریاست می تواند تغییرات پیشنهادی را مصوب و به اطلاع سایر معاونین برساند. مرجع اطلاع رسانی تغییرات چارت سازمانی نشریه داخلی گروه متخصصین ایران و پایگاه اطلاع رسانی مجازی گروه متخصصین ایران می باشد که توسط روابط عمومی و به دستور رئیس حوزه ریاست انجام خواهد پذیرفت.

تبصره 8- ایجاد کمیسیون ها و یا واحدهای جدید و همچنین تغییر عناوین واحدها و کمیسیون ها و یا ادغام و انحلال آنها توسط معاونت راهبردی و تایید رسمی حوزه ریاست متخصصین ایران بلامانع می باشد.

ماده 16- مدیریت ها، کمیته ها و ادارات استانی تحت نظارت هر یک از معاونت های متبوع ( بند 3 ماده 13 )

1-16- در چارت سازمانی گروه متخصصین ایران در زیر مجموعه هر یک از معاونتها با توجه به حوزه فعالیت و نیاز جهت دسته بندی امور مربوط به هر معاونت ، تعدادی واحد مدیریت تعبیه شده است که مدیریتها به پیشنهاد معاونت مافوق خود و با تایید و امضای حوزه ریاست جذب یا عزل  می گردند.

2-16- نظر به وجوب نظارت مستقیم بر عملکرد گروه متخصصین ایران در استانها و به تبع آن در شهرستانهای کشور ، تحت نظارت بازرس ویژه و مسئولیت حوزه های مدیریت استانی و ریاست حوزه های شهرستانی به افراد ذیصلاح ، با حفظ و رعایت قوانین آیین نامه اجرایی سپرده می گردد.

3-16- میزان اختیارات ، شرح وظایف و نحوه حضور و عملکرد حوزه های استانی و شهرستانی در آیین نامه داخلی تبیین شده است.

4-16- هر یک از مدیران و روسای استانی بمنظور ضمانت حسن انجام امور و انجام تعهدات خود موظف به عقد قرارداد جداگانه و ارائه ضمانتنامه بانکی یا اسناد ضمانت دیگر ( بنا به توافق حوزه ریاست ) می باشند.

5-16- شیوه و میزان تامین منابع مالی ، بازگشت سهم یا کل درآمد حاصل از عملکرد استانی و شهرستانی به معاونت متبوع و ناظر بر استانها یا شهرستانها طی تفاهم نامه ای جداگانه اعلام شده در سه نسخه تنظیم می گردد و نزد حوزه ریاست ، معاونت مافوق و مسئول حوزه استان یا شهرستان مورد نظر قرار خواهد گرفت و طرفین ملزم به انجام تعهدات مندرج در تفاهم نامه می باشند.

فصل سوم-بودجه

ماده 17 – منابع مالی گروه متخصصین ایران

منابع مالی و روشهای تامین گروه متخصصین ایران  عبارت از موارد ذیل می باشد:

1-17– دریافت حق عضویت از اعضاء

2-17- دریافت حق اعطای نمایندگی از حوزه های استانی و شهرستانی

3-17- دریافت حق مشارکت دائمی پروژه های منطقه ای از حوزه های استانی و شهرستانی ( ملزم به عقد قرارداد )

4-17-دریافت هدایا و کمک ها ، وقف و هبه

5-17- درآمدهای ناشی از فعالیت ها و خدمات آموزشی , پژوهشی, مدیریتی, اجرایی, فنی و مشاوره ای گروه متخصصین ایران.

6-17- فعالیت های قانونی و مجاز.

تبصره9  – درآمدها و هزینه های گروه متخصصین ایران در دفاتر قانونی ثبت و شرح بیلان آن در پایان هر سال مالی به مراجع ذیربط ارائه خواهد شد.

تبصره 10- گروه متخصصین ایران می تواند بمنظور تمرکز بر روی ماموریتهای سازمانی و اهداف عالیه خود بخش یا تمام موارد و راهکارهای جذب منابع مالی را بصورت مشارکت با بخش خصوصی ، برون سپاری نماید.

تبصره11- سال مالی گروه متخصصین ایران منطبق با سال شمسی است و همواره به پایان خرداد ماه ختم می شود , به استثناء سال اول که از بدو تاسیس لغایت اسفندماه همان سال خواهد بود.

ماده 18- کلیه پرونده ها ,اسناد و مکاتبات در حوزه ریاست متخصصین ایران نگهداری می شود . ترتیب امضاء مکاتبات رسمی معاونتها و مدیریتها را هیات رئیسه و یا حوزه ریاست متخصصین ایران تعیین خواهد نمود.

تبصره12– مصوبات و صورتجلسات هیات رئیسه در دفاتر مخصوص به ترتیب تاریخ ثبت و به امضای اعضاء خواهد رسید.

ماده 19- گروه متخصصین ایران مکلف است هرگونه تغییر یا اصلاح در اساسنامه را به مرجع صدور پروانه فعالیت اعلام نماید.

ماده 20- گروه متخصصین ایران  دارای آرم و علامت تجاری ثبت شده می باشد و طراحی و متن مهر مخصوص و سربرگ تمامی مکاتبات با عنوان حوزه ریاست متخصصین ایران با درج علامت تجاری ثبت شده قابل استفاده خواهد بود.

تبصره 13- نمونه مهر حوزه ریاست متخصصین ایران نیز می تواند به مرجع صدور پروانه بمنظور مکاتبات بین سازمانی اعلام گردد.

تبصره14- هیات رئیسه و حوزه ریاست  در حفظ و حراست از مهر و آرم خود مسئولیت قانونی دارد.

تبصره 15- جهت مکاتبات معاونتها با رده اداری همسطح یا پایین تر از  خود طی صدور مجوز از حوزه ریاست متخصصین و ارسال و تایید مراسلات از حوزه ریاست ساخت مهر جداگانه با ذکر عنوان معاونت مربوطه امکان پذیر می باشد

ماده 21- گروه متخصصین ایران  دارای نشریه و پایگاه مجازی رسمی خواهد بود.

ماده 22- این اساسنامه به همراه الحاقیه آیین نامه اجرایی جهت استحضار و تایید ضمنی اهداف ، محورها و رویکرد اجرایی گروه متخصصین ایران تسلیم تعدادی از مسئولین بلند پایه و مدیران ارشد سازمانی کشور شده است که در پاسخ به آن نظرات افراد صدر الاشاره نیز به همراه امضاء ضمیمه اساسنامه می باشد.

ماده -23: فعالیت هلدینگ بین الملل گروه متخصصین ایران و تشکیل معاونت پارلمانی و روابط بین الملل

1-23- برنامه ریــزی امکان سنجی و آماده سازی جهت تجهیز و افتتاحیه دفــاتر فعــال خارج از کشور بمنظور تجمــیع متخصصین و کار آموزان و صاحب نظران ایرانی خارج از کشور و همگرایی آنان بمنظور توسعه و رشد صنعت و خدمات در جمهوری اسلامی ایران

2-23- تاسیس دفتر مشارکتهای اقتصادی و صنعتی متخصصین ایرانی و اتحادیه اروپا و نیز کشورهای مشترک المنافع با جمهوری اسلامی  ایران و حضور در معادلات بین المللی و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب  برای  همتایان متخصص بین ایرانیان داخلی و خارج از کشور

3-23- همکاری با کنسرسیوم­های فعال داخلی و خارجی ( Joint Venture ) مدیریت مشارکتی  به جهت مشارکت و توسعه فعالیتهای صنعتی اقتصادی  فرهنگی هنری  ورزشی و آموزش و پژوهش در کشور

4-23- استفاده از فرصت تاریخی موجود جهت صادرات محصولات غیر نفتی  و فعالیت اقتصادی و صادراتی  برون سازمانی  متخصصان  و فعالان و شرکتهای ایرانی وعضویت آنان در مجامع بین المللی اقتصادی  و استفاده از امکانات و تکنولوژیهای نوین در عرصه جامعه هدف

ماده 24- این اساسنامه مشتمل بر مقدمه ,3 فصل, 23ماده،73 بند و 15 تبصره در نشست مورخ 8/2/1394 هیات موسس گروه متخصصین ایران به تصویب رسید.